Echipa HopaSus face imbunatatiri tehnice platformei de comenzi a magazinului. Din acest motiv, ne cerem scuze dar momentan nu putem prelua comenzi. Va multumim pentru intelegere si vom reveni cu noutati. ​

Politica de confidentialitate a datelor


Cadrul legal:
Avand in vedere dispozitiile legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si cele ale Legii nr.506/ 2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, va facem cunoscut faptul ca S.C Embrace Interactive S.R.L. cu sediul in Electromagentica Business Park, Calea Rahovei nr. 266-268, corp 3, parter, Bucuresti, Sector 5, inregistrata la Reg. Com. sub nr. J40 / 11415 / 02.07.2008, CUI RO 24131445, tel.: 0372 961 555, e-mail: contact@embrace-interactive.com, cont bancar IBAN RO72BRDE410SV13674404100, Banca: BRD, Agentia Mihail Sebastian) este operator de date inregistrat la A.N.S.P.D.C.P. numarul 10481 si are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
In acest sens, va aducem la cunostinta ca plasarea unei comenzi sau prin inregistrarea unui cont nou, acceptati in mod expres si neindoielnic ca datele cu caracter personal ale dumneavoastra, sa intre in baza de date a S.C Embrace Interactive SRL, si sa fie prelucrate si folosite de subscrisa in viitor, cu respectarea prevederilor legale, referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si cu prezentele clauze.
De mentionat ca toti cei care furnizeaza date cu caracter personal prin completarea formularului de comanda sau a formularului de inregistrare, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001, au calitatea de persoana vizata.

Transmiterea datelor:
Totodata, va aducem la cunostinta pe aceasta cale ca societatea garanteaza persoanele vizate de confidentialitatea datelor personale ale celor care se inscriu pe site prin completarea formularului si nu vor fi dezvaluite tertilor, vandute, inchiriate sau schimbate.
Aceste date personale pe care le colectam le vom oferi unor terti (prestatori de servicii, agenti, etc) doar pentru a aduce la indeplinire serviciile solicitate de catre dumneavoastra.
Avand in vedere acest lucru, va facem cunoscut faptul ca partenerii nostri sunt obligati sa pastreze confidentialitatea asupra lor, si sa le stearga imediat ce nu mai sunt necesare. In cazul in care, aceasta clauza este incalcata, societatea nu-si asuma nici o responsabilitate, intrucat nu putem verifica acest lucru.

Prelucrarea datelor cu caracter personal:
Avand in vedere prevederile art.12 al.1 lit.b din Lg. 677/20001, operatorul trebuie sa furnizeze persoanei vizate scopul in care se face prelucrarea datelor. Astfel S.C Embrace Interactive SRL, va face cunoscut faptul ca va colecta si prelucra datele dumneavoastra in vederea: transmiterii de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail, fara alte obligatii sau plati din partea S.C. Embrace Interactive S.RL. fata de persoana dumneavoastra; efectuarii de statistici interne, fara alte obligatii sau plati din partea subscrisei fata de persoana dumneavoastra; organizarii de concursuri si campanii publicitare cu premii; efectuarii comertului cu amanuntul prin corespondenta (inclusiv comert electronic), inclusiv expedierea produselor comandate catre clientii sai, emiterea si comunicarea facturilor.

Drepturile dumneavoastra:
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul societatii. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Durata prelucrarii datelor:
S.C. Embrace Interactive SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. Embrace Interactive SRL va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existentei societatii. Prin bifarea casutei "Vreau sa primesc pe email oferte speciale si reduceri", persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la S.C Embrace Interactive SRL. In cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la S.C. Embrace Interactive SRL, nu va bifa casuta "Vreau sa primesc pe email oferte speciale si reduceri".
Cosul de produse
cos cumparaturi
Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor Dvs., apasati pe butonul "Adauga in cos" pentru a-l cumpara.Newsletter

Daca vrei sa fii la curent cu ultimele noutati despre ofertele noastre speciale, lichidarile de stoc sau noile articole puse pe site, aboneaza-te acum la newsletter si primesti automat pe email un cupon de reducere de 5% la o comanda pe site-ul nostru. (Reducerea nu se aplica produselor care sunt in promotie si nici nu se cumuleaza cu alte reduceri.)
Adresa ta de email:
politica de confidentialitate
Categorii produse
 
Atestare GPEC        Viziteaza magazinul www.HopaSus.ro pe ShopMania            ANPC